Daisypath Vacation tickers

"we wish you a successful stay in Canada"

Nyt tulee kuvaton postaus sillä kirjoitan tätä iPhonelta käsin (läppäri meni eilen korjaukseen ja to-del-la-kin toivon saavani sen ajoissa takaisin!). Ei mulla oikeestaan muuta asiaa olekaan kun että tänään herätessäni aamuseitsemältä töihin tarkistin puhelimesta sähköpostin ja mikäs muukaan se siellä odotteli kuin viesti Kanadan viranomaisilta! Eli nyt on Study Permit eli opiskelulupa/viisumi ja ei ainakaan tarvitse jännittää, siirtyykö lähtö. :-)

Tuliaisiakin olen jo ostellut, tai ainakin ruoat :-) nyt löytyy Fazerin sinisiä konvehteja kaksi laatikkoa,  Fazer Nordic Gourmet-konvehteja, ruislastuja, salmiakkia ja ksylitolipurkkaa! Vielä aikeissa on ostaa  kirjoja, lippuja,  jotain Marimekkoa ja Iittalaa sekä ehkä jokunen heräteostos. :-)

9 päivää eikä jännitä yhtään. Vielä on tosin kavereita näkemättä enkä ole hyvästellyt kuin pari tuttavaa, mutta ehkä se siitä. Tavoitteenani on ennen lähtöä syödä niin paljon ruisleipää, puuroa ja salmiakkia kuin vaan jaksan, ettei sitten tee mieli taas vähään aikaan. :-D

Pakkaamisenkin voisi aloittaa... Ja tosiaan, saa nähdä milloin seuraava kunnon postaus tulee.

lina-lotta

0 comments:

Lähetä kommentti

jätä ihmeessä kommenttia, vastailen mielellään myös vaihtoon liittyviin kysymyksiin yms. :) (också på svenska!)